Back to All Events

Politiskt Autokorrekt TOUR


Efter den senaste tidens händelser i Europa rasar debatten om yttrandefrihet och humorns roll och satirens makt i samhället.

På ena sidan regerar det politiskt korrekta, på den andra siden växer det politiskt inkorrekta. Sedan finns det några som har en helt egen syn på saken – Messiah Hallberg och Martin Beyer-Olsen. De är Politiskt autokorrekta.

Två av Skandinaviens bästa unga komiker åker ut på Sverigeturné för att göra upp med allt som är heligt och visa att humorn alltid är mäktigare än svärdet.

Messiah Hallberg har setts i otaliga tv-program som ”Roast på Berns”, ”RAW Comedy Club” och ”Messiah – frälsaren”. Han leder en av landets mest populära humorpodcasts ”Geniförklarat” och har tilldelats utmärkelsen ”Tändstickan” som någon som förnyat svensk stand-up. Han är en av våra hårdast arbetande komiker och det märks både i material och leverans.

Martin Beyer-Olsen är en av Norges hetaste komiker. Han är just nu aktuell med dubbla shower på NRK, dels sitt egna program ”Norske Fordommer” och som en del i ”Underholdningsavdelingen”, Norges svar på Partaj. Han har tidigare haft egna talk shows i både tv och radio. När han förra året var i Sverige med RAW Comedy Club fick han strålande recensioner i hela landet.

Earlier Event: April 18
TouMAZEing Stand Up Festival
Later Event: May 7
Stand up på Rick´s Bergen